Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu? Faletupe
Arzou Liu Mr. Arzou Liu
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
+8613510313799
Talimalo i le taimi nei
Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga
DELO SOFA
HomeTala FouAuala e Filifili ai Poro Sini Sorric Sofa

Auala e Filifili ai Poro Sini Sorric Sofa

2024-04-26
Taimi nei, o sofu o le a vaaia toetoe o fale uma. O le tuiina o le sā i le potu malolo e le gata e malolo ma faʻafiafia le faʻaipoipoga, aʻo le nofoaga na faia ai e le aiga e uiga i mea. E le gata i S ¯ e tatau foʻi le toʻasa, ae ia i ai sana foliga faʻalilolilo. O Fabric Luf o se mea malie e sili lea ma le mafanafana, e i ai foliga manaia, taugofie, ma e alofagia e tagata lautele. Ae toʻatele tagata e le tele le iloa e uiga i le faʻatau atu o ie sofa. O nisi nei o ni metotia talafeagai mo le faatauinaina o ie sofa.
Filifili Fabric Sofas e tusa ma le teuteuga sitaili. O le siʻosiʻomaga a tagata uma o le fale e ese lava, e aofia ai ma tagata atamamai, aso nei ma faigofie, Europa sitaili, etc. o le filifiliga o le ie o le potu. Faʻataʻitaʻiga, pe a fai e pei o le potu malolo, ona e tatau lea ona ou filifilia se taʻamilosaga ie nafa, ma le sitaili o le potu malolo o le potu malolo o le potu malolo, ina ia mafai ona fetaui ma le potu malolo ma le potu malolo. ia tuʻufaʻatasia e fausia se siosiomaga mafanafana ma le mafanafana.
Atoll-Sectional-Sofa-1.jpg
Filifili se ie sofa e faavae i luga o le lagona o le sofa. O le lagona o le sofa e taua tele. Eseese Fabrics o le a lagona le saʻo i le paʻi ma le lagona o le nofo ai. O nisi ie e mafai lava e le faʻatagaina ai le paʻu, poʻo nisi tagata e sili atu le nofouta i a lava fausaga. E faʻamoemoe i le a le ituaiga o ie na faʻaaoga ai e le ie sefaccric alfa gaosi. E masani ona aofia ai i ofu papaʻe ma linou ma ie lino, funnenel, mama mama, polyester, e mafai ona faʻatau i luga o le horsac luni, e mafai ona e faia i luga o le horbac i luga pe a uma ona ia nofo ai pe a uma ona ia faia i luga o le nofo ai.
Filifili se ie sofa e faʻavae i luga o faʻamatalaga o le sofa. O se lelei uiga lelei ie Sofa e le gata o atagia i totonu o le Perna Fabric, SYFA faʻavaʻa, ma faʻatumuina, ae foʻi i auiliiliga o le gaosiga a le sona. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe o le faʻaseʻe o le sofa e malosi ma lamolemole, pe o le pito i lalo o le sofa e faʻaaogaina i anti-syc...... Lea e lelei foi le sofa e aoga foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aliʻi lauiloa ua lauiloa ie faʻaonapo nei Sofa, faʻaopopoina ai le ie ma foliga o le shil, e manaʻomia foʻi ona vaʻai i ona auiliiliga. Naʻo le vaʻai i le faʻaiuga e mafai ona e vaʻai i le gaosiga faʻagasologa ma le lelei o ie sofa.

Aiga

Product

Whatsapp

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu